Omarm Imperfectie

Imperfectie als kracht voor genezing en groei

In opdracht van het Psychiatrisch Centrum Gent-Sleidinge ging ik met Kymo One aan de slag om een knallende muurschildering te creëren. Het idee achter 'Omarm Imperfectie' ontsproot in 2017 toen ik deze woorden voor het eerst op die muur zette.

Deze mural kwam tot leven nadat de vorige werd beklad. Je ziet armen en handen die omhelzen en letters die met imperfecte spatiëring werden geschilderd.

Het paard van Marco Cavallo werd toegevoegd omdat het een speciale betekenis heeft, het staat symbool voor veranderingen in de psychiatrische diensten in Italië rond 1973. Daar werden toen veel van die instellingen kleiner gemaakt of zelfs gesloten. Het voegt een dosis geschiedenis toe aan de muurschildering en een aanklacht aan de huidige situatie van deze sector in België.

Dit stukje street-art bij het treinstation van Sleidinge is niet zomaar een esthetisch werk. Het is een symbool van acceptatie, groei en verandering, en benadrukt het belang van het omarmen van imperfectie als een krachtig aspect van menselijke ervaring en genezing.

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Andere projecten

Boxing Fuel Gym
Muren
Reclameborden